BILLA България спечели два златни медала QUDAL за най-високо качество в

...
BILLA България спечели два златни медала QUDAL за най-високо качество в
Коментари Харесай

BILLA България с два златни медала за най-високо качество

BILLA България завоюва два златни медала QUDAL за най-високо качество в категориите „ Символ и най-хубав образец за най-високо качество на българския пазар “ и „ Верига за продажби на дребно “.

Отличията са резултат от без значение пазарно изследване QUDAL-QUality meDAL 2018/2019, извършено от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH). В рамките на проучването на интервюираните български консуматори са заложени въпроси с отворен отговор, което значи, че те са имали опция свободно да посочат коя компания им предлага най-високо качество. BILLA е събрала най-вече гласове в две основни категории – „ Символ и най-хубав образец за най-високо качество на българския пазар “ и „ Верига за продажби на дребно “.

Проучването бe осъществено под формата на онлайн въпросник, употребяващ методологията CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). То се организира при започване на януари 2018 година и в него се включиха 1200 респонденти на възраст над 15 години.

„ Новите два златни медала QUDAL са следващото значимо самопризнание за BILLA България. Тези оценки са резултат от непрекъснатия ни блян да предлагаме най-хубавото на потребителите и да отговаряме на високите им условия. Самият факт, че за тях BILLA е знак на най-високо качество на българския пазар, значи, че те са удовлетворени от продуктите и услугите ни и ни имат доверие. Ще продължим да поставяме старания всекидневно, с цел да оправдаем това доверие, тъй като то е най-ценната ни премия “, разяснява Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

През годините комерсиалната верига е печелила няколкократно медали QUDAL. През 2014 година компанията получи най-вече потребителски гласове в категориите „ Символ за най-високо качество “, „ Верига за продажби на дребно “ и „ Международна верига за продажби на дребно “. През 2016 година BILLA бе отличена в категориите „ Пресни плодове и зеленчуци “, „ Прясно месо “ и „ Програми за преданост “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР